När jag fyllde 30 fick jag ett presentkort till Vörå Handarbetsaffär, och nu kände jag att det var dags att börja använda det. Jag och Molly stegade in, och jag blev som vanligt omåttligt inspirerad. Allt garn som man så gärna vill ta med sig hem, alla mönster och alla stickade plagg. Molly hittade lekhörnan. Birgitta, som äger handarbetsaffären, agerade barnvakt under tiden jag klämde på garnnystanen. Lyxigt värre.

Och det här kom med mig hem.
Fyra nystan av bomullsgarnet VIVA. Det hittade jag i en rea-låda för 1 euro/nystan. 
Tidningen är en specialtidning från Novita. Den har jag missat att köpa tills nu.
 Ett till nystan bomullsgarn. Perfekt färg för att bli en grytlapp till sommarköket.

Det här garnet har jag länge menat köpa. Jag föreställer mig att det ska bli lite zebra-mönstrat när man stickar det. Ska bli spännande att testa.