Igår gick vårt tredje stickcafé av stapeln, och vi hade lika roligt som vanligt. Roligt också att några nya stickerskor hade hittat ut till vår fina gemenskap.

Själv stickade jag på min tröja. Eller så mycket stickande blev det inte. Efter att jag hade alla delarna på rundstickan, upptäckte att jag hade gjort fel på ena ärmen, dessutom fick jag inte maskantalet att stämma för något i världen. Så jag rev upp, och gjorde om. Räknade och räknade tills jag knappt visste vad jag hette. Men lagom tills tiden var ute, hann jag få det hela så pass under kontroll, så att jag igen en gång har alla delarna på rundstickan, med rätt maskantal.

Lite extra roligt var att en av deltagarna hade stickat en newbie kofta efter mitt mönster. Sånt blir man ju glad av. Att se att ens stickade alster liksom sprider ut sig i världen!

Sista caféet för våren är onsdagen 2 april. Hoppas vi blir jättemånga då!