Hemmet

Vår toalett

Jag kom att tänka på nu, att det var jättelänge sen jag gjorde rundvandringen i vårt hem. Att läsare som kommit till sen dess kanske inte alls har något hum om hur vårt hem ser ut.

Därför tänkte jag visa er vår toalett ikväll. Toaletten finns på övervåningen, med ingång från vårt sovrum. Speciellt praktiskt när jag var gravid och ville springa på toaletten flera gånger i timmen. I toaletten har vi ett svart-vit rutigt golv, som jag älskar. Och brädorna på väggarna är resterna av en gammal lada. Återbruk var ordet.

Var detta nytt för många? Vill ni se flera rum i hemmet i detalj? Vilka rum? Vad saknar ni? Berätta!

Sen är toaletten den mörkaste platsen i universum tror jag. Att ta vettiga foton är näst intill omöjligt.

11 Comments

 • Big Oa

  Snygg toalett-rum och de fina o härliga gamla brädorna på väggarna å tak!
  Det var ingenting nytt för oss, för att Över 10 år sedan byggde jag de gamla ladas bräderna på väggarna och tak inne i bastus omklädningsrum (inne i 1900-talet fähuset) i Helsingby/Korsholm.. Förra sommar 2013 har jag byggt de gamla brädorna på vår (år 1966 och i Västerhankmo) sommarvillans vardagsrummets väggarna och har målat vit på brädorna att det syns som ”en fattig sjömans stugon eller mera sommarvillans känsla an de vanlig”. 🙂

 • Tina

  Toaletten var ny för mig och ändå har jag följt dig ganska länge. Eftersom vi snart kommer att bygga en toalett i ett litet skrymsle vi har, skulle jag gärna vilja se bilder med lite större perspektiv. Har letat inspiration utan att hitta något som träffat rätt, men ert ser lockande ut! Gillar de grå brädorna, ger en härlig känsla!

 • Piia

  Hej! Jag är ny läsare och läser din blogg mest på min ipad och då kan jag inte kommentera. Nu loggade jag in på pc:n för att kommentera. 🙂 Du har en härlig blogg. Fint badrum. Jag har inte sett så mycket av ert hus så gärna ett kollage med bilder från alla rum. Jag gillar också ditt barndomshem. Fota gärna mer där också. 🙂

 • Maria Heikkilä

  vill nog se bilder på hela ert hem, men vilken tur att du började med min favorit! är så otroligt förtjust i ert badrum! så otroligt snyggt med gamla laduplankor och rutigt golv. har redan sagt åt gubben att sådär ska vi ha i vårt blivande hus! 😉

 • Anonymous

  Menar att vi har samma rutiga golv, men som köksgolv 🙂 Lyckades inte formulera mej helt tydligt i förra kommentaren. Men gillar golvet, det gör jag 🙂
  ~Malin igen