En av de hetaste trenderna denna höst måste väl vara att sticka men armarna. Dessutom utlovas att man ska kunna göra sig en halsduk på 30 minuter. Så klart måste även jag testa.

När den var färdig, innan jag sydde ihop den slog tanken mig att den kunde vara lite rolig som pläd också. Jag ska fundera vidare på det.

 Framsida
 Baksida

 Och den färdiga halsduken. Det tog ungefär en halv timme att göra den. Dessutom blev den finare än jag trodde att den skulle bli. Kan mycket väl hända att jag gör flera. En halsduk som annars känns som det tråkigaste långtidsprojektet i världen, blev plötsligt ganska roligt!

 

Här finns en video på hur man gör. Inte den video jag följde, men i princip samma sak.
Sjalen tar jag med mig till stickcaféet i kväll.
Så om någon vill känna, klämma och lära sig göra en egen, så är stickcaféet the place to be ikväll!