Oj himmel och pannkaka alltså, att allt ska lämna på hälft här i den här stugan.

Bokhyllan fick jag ju, efter lång tid, äntligen ordning på. Men ett skåp som ska stå där bredvid fattas fortfarande. Det är inget vi behöver köpa, eller hämta någonstans ifrån. Det står så snällt i uthuset och väntar på en omgång färg. Men, det verkar ganska svårt att få till den målningen. Så nu står bokhyllan fortfarande där och ser stökig ut. Men nu behöver jag inga förbättringsförslag, jag vet precis hur jag ska ha det. Jag har min inre bild, bara allt faller på plats.

Sen fantiserar jag också om att måla vardagsrummet med kalklitir. DET ÄR SÅ SNYGGT!

Tallrikshyllan flyttade vi, för ganska länge sen, upp till Mollys lekhörna. Två andra hyllor ska också nedplockas. Istället för tallrikshyllan och de andra korta hyllorna ska två andra hyllplan upp. De ligger också och väntar på lite färg och bets. Inget stort jobb att få dessa målade och upp på väggen. Men det blir inte av.

De här ska målas..
 uppsättas på väggen här..
 Och de här ska ner..

Sen är det övervåningen också. Myshörnan, lekhörnan och sovrummet. Efter det följer säkerligen tusen projekt som jag ännu inte ens har med i planerna. Och tur är väl det. Jag gillar ju att flytta om, möblera, planera och drömma. Klar och färdig lär jag nog aldrig bli!