DSC_0062-2-

Min blogghörna.

För en tid sedan, om kanske ännu, så cirkulerade det bilder och blogginlägg där bloggare visade sin blogghörna, var de sitter när de bloggar. Nu, lite senare än alla andra, tänkte jag visa var vår dator oftast finns. Och var jag oftast sitter då jag bloggar.

Ni ser att det är köksbordet som gäller.  Vi har en datahörna också, upp i sovrummet. Men där kan man ju inte sitta hela avskärmad från omvärlden. Därför blir det här, mitt i smeten, som de flesta blogginlägg föds till liv.
Så, nu kan ju alla andra som ännu inte visat sin blogghörna hänga på!

One comment

  1. Hehe, jag sitter också alltid i köket även om jag har ett litet skrivbord i sovrummet också. Men där vill jag ju inte sitta. Köket är ju hemmets hjärta, så här vill jag ju sitta 😀 hehe.

Comments are closed.