Det är nog sannerligen ett behagligt marsväder vi har i år. 
6 grader varmt, och vårblommorna kikar upp i rabatten.
 Molly tog ut pukylinon.
  
Och här är mina planteringslådor. Dem har jag säkert snart haft i fem år utan att få till en ordentlig plantering. Undrar om detta är året när det kommer att ske, eller om jag helt enkelt borde plocka bort skräpet. 

När man står vid planteringslådorna och tittar mot huset, ser man denna syn.  Varje år drömmer jag om att ta upp ett dörrhål vid fönstret, och bygga en terrass där. Tänk att komma sig ut i morgonsolen med en kaffekopp, direkt från köket. Den enda som skulle behövas är en lottovinst och lite samarbetsvilja från min man. Lär alltså inte ske i år heller. Men drömma lite kan man.

Sen var det någon som ville se kvisten. Här är den.
 Och vantarna man inte behövde ha på sig idag.

Härliga tider på intågande!