inspiration

Marockanska influenser.

Tine K porslinet är hetare än någonsin, och jag drömmer om en resa till Marrakech. I min värld är de marockanska influenserna hot stuff. Och tydligen är jag inte ensam om det, när även HM Home lanserar sin egen tolkning.

Ja, vad säger ni? Jag gillar! I allmänhet tycker jag att HM Home´s produkter håller väldigt hög klass. Bra kvalitet, och bra pris. Perfekt för mig.

6 Comments

 • Sara

  Jag skulle SÅ gärna köpa hem de där gula muggarna. Så snygga 😀 men irriterar mig lite på att de inte har något öra!

 • alegni

  Usch, vad fula!
  NÅNEJ, jag skojar! Skulle gärna klicka hem allt om jag hade rum för dem!
  Och ja, det har varit prima kvalitet på allt jag beställt från HM Home (å he e ju int lite, he).

 • Anonymous

  Jo håller med här oxå:)! Håller bra, t.ex kuddfodral att tvättas om om igen! Supernöjd! Väntar som bäst på ny leverans;)! H jecka

 • En vacker vardag

  Ja marockanskt är nog verkligen inne nu. Jag tycker också att HM Homes produkter håller hög kvalitet. Om man jämför t ex kuddfodral med andra producenters i samma prisklass, så är HM’s tyger av bra kvalitet då andra kan vara så glest vävda att en vit innerkudde lyser igenom tyget. Sen får man bara hoppas att de är tillverkade under hyggliga omständigheter och inte av små barnhänder. Ha en skön söndagkväll!

 • Christina

  Ja, jag har alltid varit nöjd med allt det jag köpt hem från H&M Home. Nästan så det är bättre kvalitet på många av deras inredningssaker än vad det är på deras kläder.