Okategoriserade

Måndag!

Idag har vi  dagen med att ha Marica på kaffe. En väldigt bra start på dagen. Många av våra dagar består av kompisträffar, och det är alltid lika upplyftande att få ventilera världsproblem och andra viktigheter.
 Nu är dessutom maken ledig flera dagar på raken, och jag har gjort en lååång lista på saker vi ska verkställa. Många dagar nu har jag menat visa er det färdiga skåpet som ska stå i Mollys lekhörna. Problemet är bara att det aldrig blir färdigt. Tapeten vill inte fästa på bakvägen i skåpet. Nu funderar jag vilka drastiska åtgärder jag ska ta för att få den att hållas kvar där.
Det om det. Nu ska vi susa iväg till stora staden och handla mat. Så ska vi se om vi får ordning på skåpet sen ikväll.

4 Comments

 • Seralias Stuga

  Hejsan på dig!

  Kikar in här regelbundet men då var det här med att lämna avtryck, blev ingen förändring, trots tappert försök 🙂 Det var den där gilla-knappen som fattades 🙂

  Ett tips jag lärde mig av, en numera bortgången, otroligt duktig och erfaren målarmästare – Blanda i Erikeeper i tapetklistret. Prova med 40/60 om inte det lyckas sätt 50/50. Var noga med att torka fogarna så att inte blandningen blir kvar och torkar. Lycka till!

  • Linda

   Hej på dej!

   Nå det är ju just så. SÅ himla svårt att få till de där kommentarerna fast man kikar in! Dessutom har jag ju menat uppdatera min länklista enda sen vi kom hem från bloggträffen, men inte ens det har jag fått till. Snart kanske!;)

   Ja, vi testade med Erikeeper nu, och ska hoppas det håller. Blir det int till något så blir det 100 % Erikeeper som nästa.. 😀

 • Katarina

  Måla med häftgrund och låt det torka väl innan du limmar tapeten. Så har jag fått tapet att hållas på möbler 🙂