Nu ska jag än en gång visa något jag har på gång. Känns som om jag mest visar halvfärdiga projekt nu just, haha. Ni som inte delar samma intressen som mig, alltså inredning och småfix, måste nog tycka att jag är helgalen. Alltid är det något som ska ändras på.
Jo, jag förändrar alltid något i något hörn av hemmet, och man kan tro att jag aldrig blir nöjd. Kanske tror någon att jag är en stressad perfektionist som alltid ska förnya och förbättra. Men så är inte fallet. Sanningen är den att jag blir stressad om jag inte får hålla på som jag gör. Min kreativitet måste få utlopp. Jag har sagt det förr, och säger det igen, det behöver inte vara några dyra nya möbler och saker för att jag ska hållas lugn, oftast räcker det med en burk målarfärg och en pensel. Att flytta om och att ge saker ny funktion.

Nu är det Mollys lekhörna som igen en gång är på tapeten, bokstavligen. Jag köpte en tapetrulle från Ikea sist vi var där, en tapetrulle från den begränsade upplagan ”Bråkig”. Nu har jag tänkt förändra skåpet som står i Mollys lekhörna med hjälp av den.

 

Så här tänker jag. Bakväggen ska tapetseras. Visst är tapeten fin?!
Sen ska jag hitta på något roligt med lådorna också.

 

 

Det har jag tänkt syssla med nästa vecka. Och allt det där andra ofärdiga, som jag skrev om för någon dag sedan, det har också framskridit. Alla hyllplan, konsoler och det lila skåpet är målade. ”Bara” att bära in och skruva upp på väggen! Kanske ikväll.