DSC_0047

En bloggträff.

Igår träffades en gäng glada kvinnor. Vår gemensamma nämnare är att vi alla i någon mån bloggar om inredning. De flesta var kända ansikten för mig, men några nya bekantskaper fick jag stifta. Än en gång kan jag konstatera att detta måste vara ett av de stora plussen med bloggvärlden, alla fantastiska människor man träffar, som man säkert annars aldrig hade mött.

Träffas man med inredning och bloggande som gemensamt intresse, blir det så klart en hel del snack kring dessa ämnen. Men, som vanligt, så märker man snart att vi alla också bara är människor och att inredningen och bloggande bara är en del av våra liv. Och det bästa av allt, när man träffas på detta sätt, är att få träffa människorna bakom bloggarna.

Med det sagt, vill jag tacka er alla för trevligt sällskap, och för en trevlig kväll. Hoppas vi ses igen!

27 comments

 1. Jamen va snygga bilder! Och bra skrivet, jag skriver under vartenda ord! Och va snygg din matportion var 😉
  Skulle va kul att ha typ en picnicbloggträff eller liknande på sommaren. Eller fler träffar överlag, bara ”någon” tar tag i det :)

 2. Instämmer till fullo. Är så glad att jag hade möjlighet att träffa er alla.
  Också glad över att ressällskapet, så roligt att få lära känna varann mer även
  om man aldrig blir färdig, men hoppas vi träffas snart igen :)

  Och tack för att du bjöd mig in i ert mysiga hem!
  Badrumsidee´rna tog fart, även om det inte sker på ett tag
  så känns det riktigt riktigt bra.

  Fin vecka till dig och Molly ♥

  1. Ja, det var nog så himla trevligt! Och tack själv för både skjutsen och resesällskapet.
   Verkligen trevligt! <3 Snart igen hoppas jag!

   Roligt att du tog dig tid att komma in på en husesyn! Även om du fick beskåda ett ostädat hem, haha.

   En fin vecka till dej och de dina! <3

 3. Tack för igår! Du är precis så jordnära, öppen och härlig som här på din blogg! Fina, fina bilder! Du får strunta i allt som berör redigeringsprogram! :) Länkade från Seralias hit, för som sagt, hade ju inte ett endaste foto att visa :)

  1. Oj tack själv! Det var så roligt att träffas! Haha, näe, måste nog skaffa mig ett ordentligt redigeringsprogram. Det är nog nästa måste!

  1. Ja, det är ju det! Man har så lätt att hitta varandra och komma överrens. Men det måste ju bero på att man gillar deras bloggar också, så klart man diggar ”the real thing” då också! 😀

 4. Jag har tänkt flera gånger att vi borde ordna en bloggträff, det är så länge sen. Å precis som du skriver så är det så roligt att få träffa människorna bakom bloggarna.

  1. Ja, men nu måste vi ordna flera bloggträffar! Jag och Camilla pratade om att det vore roligt med ett riktigt stort bloggevent, sådär som de har i Sverige. Bara någon sku orka och hinna ordna! 😉

 5. Tack för igår, det var verkligen kul! Länkar till dig från min blogg, du har så mycket finare bilder än mina mobilbilder som jag inte ens ids sätta in dit :-)

Comments are closed.