Igår träffades en gäng glada kvinnor. Vår gemensamma nämnare är att vi alla i någon mån bloggar om inredning. De flesta var kända ansikten för mig, men några nya bekantskaper fick jag stifta. Än en gång kan jag konstatera att detta måste vara ett av de stora plussen med bloggvärlden, alla fantastiska människor man träffar, som man säkert annars aldrig hade mött.

Träffas man med inredning och bloggande som gemensamt intresse, blir det så klart en hel del snack kring dessa ämnen. Men, som vanligt, så märker man snart att vi alla också bara är människor och att inredningen och bloggande bara är en del av våra liv. Och det bästa av allt, när man träffas på detta sätt, är att få träffa människorna bakom bloggarna.

Med det sagt, vill jag tacka er alla för trevligt sällskap, och för en trevlig kväll. Hoppas vi ses igen!