Vi besökte alltså Vasa igår. Det blev en ganska spontan tripp till stora staden, och Ingela beslöt att hänga med oss. Det blev en rolig dag. Vi gick på loppis, strosade i affärer och lät oss inspireras i Rewell center. Där hade en hel del affärer och inredningsfirmor ställt ut sina grejer. Här följer några bilder då vi gottar oss i Aveos sortiment. Som det proffsiga fotograf jag är, hade jag glömt kamerabatteriet hemma i laddaren. Bilderna här nedan har Ann-Britt Pada fotograferat.’

Anna, Aveos härliga VD.
 Susanna och Anna
Ingela och Molly beundrar väggen målad med kalklitir.
Min och Mollys stora favorit blev dock härligheterna från Mooncake.
Om jag inte har riktigt fel kommer de snart att finnas i Aveos webshop. 

En finfin dag på stan minsann. Trevligt sällskap, och en dotter som redan nu trivs rätt bra i shoppingmiljö. Bådar ju kanske inte allt för gott inför framtiden, hehe.