Hemmet

A walk down the memory lane.

Rubriken på inlägget låter väldigt nostalgisk. Fullt så häftigt ska inte detta inlägg bli. Kanske ännu mera häftigt, haha.

Ikväll har jag bläddrat bland gamla bilder. Det hela började med att jag skulle färga mellandotterns hårsvall, från blont till brunt, och jag började leta efter gamla bilder på mig själv. Jag har nämligen också haft alla världens färger och frisyrer på mitt huvud. Men det får bli ett nytt inlägg en ny kväll. Nu hittade jag bilder från 2012, alltså bara två år sedan, och jag blir alldeles CHOCKAD över hur mycket min stil har ändrat. Här kommer några bilder från 2012 från vårt hem.

 

Ser ni skillnaden? Det gör ni väl? 
Då på 2012 var det tydligen himmelens pluttenuttigt hemma hos oss. 
Massor med prylar och prydnader. Rosa, vitt och blommor.  HEMSKA SAKER!
Och tycker ni att bilderna är fina, så är det inget fel med det. Det tyckte jag också. Tycker ni bilderna är hemska, can´t blame you, haha! Nu ryser jag nästan lite vid tanken på allt ROSA och alla prylar. Tack, tack, tusen tack för att man får förändra hemma. För att man får utvecklas.
Som ett extra plus ska ni få en selfie från 2012. Pannlugg, chokladbrunt och en midja. Things come and go.

20 Comments

 • Linnéa

  Allt har en ända utan korven. Mycket bra att du inte fastnar i gamla mönster. Själv borde jag verkligen få en uppfräschning. Börjar vara mer relik än retro 🙂 Du passar jättebra i brunt hår och midja.

 • Linnéa

  Allt har en ända utan korven. Mycket bra att du inte fastnar i gamla mönster. Själv borde jag verkligen få en uppfräschning. Börjar vara mer relik än retro 🙂 Du passar jättebra i brunt hår och midja.

 • Nadia

  Mörkt hår klär dej tycker jag! Härligt att du kan byta stil så pass ofta! Själv fastnar jag gammalt tråkigt..

  • Linda

   Tack Nadia! GIllade nog det mörka håret, men det krävs så mycket ”underhåll” när man är ganska ljus annars. Nu har jag nog också fastnat i gammalt och tråkigt. Har inte suttit i frissastolen på över 2 år!

 • Anonymous

  Ändringar sker minsann 🙂 Men det bruna håret och pannluggen passade du super bra med. Tycker du skall återuppta det 🙂
  // C

  • Linda

   Tack, men nej tack! 😀 Haha. Jag är ju ganska ljus på riktigt, så för att upprätthålla en mörk hårfärg blev det ett evigt färgande! Nu har jag inte färgat mitt hår alls på cirka 2 år, inte sen jag blev gravid med Molly. Så nu torde mitt hår till största delen vara min naturliga hårfärg. Inte kanske det mörkblonda är så vackert, men det duger. Himla mycket lättare är det i varje fall, när man inte har någon utväxt att bekymra sig för. Blir det någon färg i håret i framtiden, blir det nog bara i form av slingor! 🙂

  • Anonymous

   Oj är du sådär naturligt blond? Nå då skall du nog absolut inte färga det mörkare, utan låt det vara naturligt. Men pannluggen går ju att fixa till när man behöver en liten uppdatering 🙂 Håller helt med om att utväxten går bort, så jag gjorde samma som du. Slutade färga när jag blev gravid och nu är jag mycket mörkare än vad jag någonsin trodde att jag är =)

   //C

 • Anonymous

  Fina bilder:)! Tycker om båda stilarna mycket, det du hade då o nu:)!! Så e ju bra då man kan variera å byta:)! Å fin bild på dej:)! Ha en mysig söndag! H jecka

  • Linda

   Tack Jecka! 🙂 Ja, nog är det tur att man kan förändra. Och om några år ser jag väl tillbaka och suckar över det jag har framme nu! 😀

   Ha en fin dag!

 • Hantverkarglädje

  Hej Linda! Jag blev alldeles paff när jag såg din gamla byrå för jag har en likadan. Det måste bara vara samma sort, det ända är att min mormor någongång piffat upp den med lite silver o guldfärg. Skulle vara roligt att se din även inuti.
  Jag är ju född i Vörå och min mormor som jag fått den av bodde i Tuckor så det kan vara samma person som gjort den. Själv har jag alltid trott att morfar snickrat den men vet ändå inte varifrån jag tagit det.
  Hälsningar S.J.

 • Titti

  Kanske det bara blev sådär romantiskt sockersött och ljusrött då du äntligen fick din lantliga dröm i uppfyllelse. Men sen utvecklas man ju som människa hela tiden. Tänk va tur att man kan dokumentera 🙂

  • Linda

   Ja exakt, och så var det riktigt mitt i den där mest shabby chica perioden som vårt hus blev färdigt. Tror jag tappade bort mig själv lite bland alla rosa blommor! 😀

 • Eva D

  Ja då skulle du se min förändring start från 2011 när vi kom hem från Frankrike och hade bott flott i hyrd stuga! Numera säger svärmor att jag bor lika flott hemma i min lilla lgh och jag håller med för äntligen ser det ut som jag och inte som ett hav av leksaker som prydnad och annat som nog inte går att visa upp på Instagram 🙂

 • alegni

  Du har nog midja i dag också!
  Like I said, våga inte göra dig av med det blommiga porslinet, du kommer att älska det när du blir tant. 🙂

  • Linda

   haha, nå nee Ingela, midjan är nog ett minne blott! 😀

   Måst väl spara blommigheterna då. Men bara för din skull! 😉