Rubriken på inlägget låter väldigt nostalgisk. Fullt så häftigt ska inte detta inlägg bli. Kanske ännu mera häftigt, haha.

Ikväll har jag bläddrat bland gamla bilder. Det hela började med att jag skulle färga mellandotterns hårsvall, från blont till brunt, och jag började leta efter gamla bilder på mig själv. Jag har nämligen också haft alla världens färger och frisyrer på mitt huvud. Men det får bli ett nytt inlägg en ny kväll. Nu hittade jag bilder från 2012, alltså bara två år sedan, och jag blir alldeles CHOCKAD över hur mycket min stil har ändrat. Här kommer några bilder från 2012 från vårt hem.

 

Ser ni skillnaden? Det gör ni väl? 
Då på 2012 var det tydligen himmelens pluttenuttigt hemma hos oss. 
Massor med prylar och prydnader. Rosa, vitt och blommor.  HEMSKA SAKER!
Och tycker ni att bilderna är fina, så är det inget fel med det. Det tyckte jag också. Tycker ni bilderna är hemska, can´t blame you, haha! Nu ryser jag nästan lite vid tanken på allt ROSA och alla prylar. Tack, tack, tusen tack för att man får förändra hemma. För att man får utvecklas.
Som ett extra plus ska ni få en selfie från 2012. Pannlugg, chokladbrunt och en midja. Things come and go.