Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg. På fredag ska vi fira alla våra vänner och kära. Egentligen tycker jag att vändagen blivit alldeles för kommersiell, och att man kan fira och uppskatta sina vänner varje dag. Inte bara en speciell dag per år.
Men, på samma gång tycker jag ju att det är så roligt med pyssel och handarbete och olika projekt, så jag kan liksom inte hejda mig.

På bilderna nedan ser ni vad som ska bli årets hjärtepresenter. Inser nu att jag lurade er lite med rubriken på inlägget. För jag tänker ju inte visa någon färdig present nu innan vändagen. Men ni kan ju, tyst för er själva, gissa vad det ska bli. Så ska ni få se det färdiga resultatet lite senare.

 

 

 

Och, råkar ni bli utan present på fredag, så ska ni inte tro att det är för att vi inte är vänner. Jag kanske helt enkelt inte hinner tillverka de gåvor jag tänkt.
Inatt har jag delat säng med två snarkande, feberheta typer. Ni kan ju gissa att det inte blev många timmar sömn. Fortsätter sjukstugan blir det inte många DIY-projekt gjorda gissar jag. Men, tanken är god.