Sedan jag visade min samling muminmuggar, har åtminstone två till hittat hem till oss.

Det här är Mumin-säsongsmuggen 2013. Den kom ut innan julen, och jag köpte en mugg. Sen väntade jag tydligen lite för länge innan jag köpte den andra muggen. Har menat köpa två av alla säsongsmuggarna, så att Molly också får en uppsättning. Men när jag skulle köpa nästa, så hittade jag den ingenstans. Så nu har jag en för lite av den. Lite surt, men jag har inte gett upp hoppet på att jag ska hitta den någonstans ännu.

Och den här är den allra nyaste, jag älskar den.
Jublieumsmuggen till minne av Tove Jansson. Hon skulle ha fyllt 100 år i år.

I var sjätte mugg hittar man ett par glasögon. De muggarna är förstås de mest eftertraktade muggarna, och även de som kommer att bli mest värdefulla. Inte så konstigt heller att just de muggarna är svåra att hitta. 
Nu faller också muminmamman och muminpappan bort från sortimentet, och nya muggar med dessa karaktärer kommer ut istället. Klickar ni HÄR så ser ni hur de nya muggarna kommer att se ut. På samma ställer ser ni också den nya säsongsmuggen 2014.