Okategoriserade

Åh vilken dag!

Gårdagen var toppen. Känner att jag lider av en grym inspirationsbaksmälla idag. Idag vill jag utvecklas och utbilda mig. Jag vill bli inredare, planerare, formgivare, mönsterritare, fotograf, företagare och dataproffs. Jag vill kunna allt, och jag vill kunna det nu. Vet inte riktigt var jag ska börja och vilket ben jag ska stå på. Kan bara konstatera att gårdagen var värsta inspirationsexplosionen för min trötta mammahjärna.

Jag startade dagen på Bildbolaget DU&VI. Där hade jag en toppendag. Fick träffa många trevliga människor. Pyssla tofsar med barnen, och ägna flera timmar åt att bara sitta och sticka. Vilken lyx. Sen lärde jag mig en hel del om vad som funkar och vad som inte funkar när man har en stickhörna/stickcafe´. Och känner att jag har en hel del att ta med mig till liknande evenemang i framtiden. Kan också meddela att det är fritt fram att ”boka” mig till diverse evenemang där man tycker att det skulle vara trevligt med en stickcafe´, pysselhörna eller varför inte stickkurs. 

Stickhörnan

Fotostudion

Johanna Högväg med Highway Design på plats.

Sen susade jag iväg hem. Bytte kläder och drog vidare till Aveo och deras bloggevent. Där fick vi lära oss om inredning i barnrum, träffa andra likasinnade, bli omåttligt inspirerad, dricka champagne och smaska goda snitta.  Vi fick också en goodie bag med oss hem, och jag hade turen att vinna en vinst i lotteriet de ordnade.

När jag åkte hem måste jag erkänna att jag var en aning avundsjuk på alla som får jobba på Aveo. Inredning och inspiration i vackra utrummen varje dag, det vore väl drömmen!
Här hittar ni Aveos hemsida, och deras blogg.

7 Comments

 • CAISA K.

  Oj va kul att se en glimt!
  Skippade bloggeventet för att det varit så galet mycket på sistone,
  men uj vad det hade varit kul. 🙂

  Känner så igen där där du skriver,
  jag har så mycket jag vill göra men tiden och energin räcker inte alltid
  och fort blir det för mycket när man har småkids som oxå behöver sitt.

  Men kanske vi hinner med mer ännu nån dag 🙂

 • Anna-Beata

  Låter som du haft en makalös DRÖMDAG för en hemmamamma!! Gläds med dej och avundas lite samtidigt ;). Nu väntar jag bara på önskeinlägget om att inreda barnrum :). Skulle vara sååå roligt att få höra vad ni fick ta del av i det ämnet!! Ha en skön kväll! / Malin

  • Linda

   Ja men EXAKT det var det också! Och nu är jag lite ”överladdad” känns det som! Haha!

   Ja men visst, barnrumsinredning ska jag fundera över. SÅ kanske det kommer ett inlägg i ämnet så småningom!

   Ha en fin kväll!

  • Linda

   Tusen tack! 🙂 Ja, det var jätteroligt att träffas, det borde vi göra om! 🙂 Ska lägga till dig i min länklista nu så jag inte ”tappar bort dig” Ett riktigt fint veckoslut till er också!