Gårdagen var toppen. Känner att jag lider av en grym inspirationsbaksmälla idag. Idag vill jag utvecklas och utbilda mig. Jag vill bli inredare, planerare, formgivare, mönsterritare, fotograf, företagare och dataproffs. Jag vill kunna allt, och jag vill kunna det nu. Vet inte riktigt var jag ska börja och vilket ben jag ska stå på. Kan bara konstatera att gårdagen var värsta inspirationsexplosionen för min trötta mammahjärna.

Jag startade dagen på Bildbolaget DU&VI. Där hade jag en toppendag. Fick träffa många trevliga människor. Pyssla tofsar med barnen, och ägna flera timmar åt att bara sitta och sticka. Vilken lyx. Sen lärde jag mig en hel del om vad som funkar och vad som inte funkar när man har en stickhörna/stickcafe´. Och känner att jag har en hel del att ta med mig till liknande evenemang i framtiden. Kan också meddela att det är fritt fram att ”boka” mig till diverse evenemang där man tycker att det skulle vara trevligt med en stickcafe´, pysselhörna eller varför inte stickkurs. 

Stickhörnan

Fotostudion

Johanna Högväg med Highway Design på plats.

Sen susade jag iväg hem. Bytte kläder och drog vidare till Aveo och deras bloggevent. Där fick vi lära oss om inredning i barnrum, träffa andra likasinnade, bli omåttligt inspirerad, dricka champagne och smaska goda snitta.  Vi fick också en goodie bag med oss hem, och jag hade turen att vinna en vinst i lotteriet de ordnade.

När jag åkte hem måste jag erkänna att jag var en aning avundsjuk på alla som får jobba på Aveo. Inredning och inspiration i vackra utrummen varje dag, det vore väl drömmen!
Här hittar ni Aveos hemsida, och deras blogg.