Okategoriserade

Varma sockor i ull.

Idag är det 10 grader varmt ute. Men vi har redan denna höst fått känna på både minusgrader och snö. De sockor som Molly har känns väldigt tunna och kalla. Därför tyckte jag det var dags för ett par rejäla sockor till Molly. Dessa har jag stickat i Novitas garn Huopanen, som är ett garn av 100 % ull. Dessutom har jag stickat med dubbel tråd. Allt för att få till ett par riktigt varma sockor.

Sen går kanten att vika upp om man vill, och då blir de nästan lårhöga de nya sockorna.
Nu har hon så hon säkert klarar sig.

6 Comments

  • Anonymous

    Du stickar fint 🙂 har du funderat på att gå och titta till Brittas garnkvarn i kållby som har nejdens förmånligaste garn 🙂

  • Christina

    Vilka härliga sockor, tänkte direkt på halkrisken jag också, men bra om det finns grejer så att man kan fixa det. För fina sockor är ju till för att användas. 😉

  • Anonymous

    Tänkte tipsa om att sätta ‘gummipluppar’ på sockorna så de blir som halksockor. Finns i flaskor bara att ringla på i fina mönster. Vi har väldigt kalla golv så domdär plupparna var väldigt uppskattade av vår ettåring förra vintern, det blev så svårt att gå annars. 🙂