En fotograf hemma hos oss.

Vi har haft besök redan idag. Spännande tider! 

11 comments

 1. Hej!

  Tack för en superblogg, du inspirerar verkligen till handarbete nu i höstmörkret.

  Jag har trots allt en orsak till att jag skriver; var hittar jag novitas bambugarn till disktrasorna i vasatrakten? Jag har sökt och sökt, googlat och blir gaaalen på att inte få sticka disktrasorna som ser så trevliga ut! :)

  1. Hej! Tack!

   Om du går in till tillexempel Vörå Handarbetsaffär i Vasa eller i Vörå, och frågar där så får du säkert hjälp.
   Annars borde du också kunna hitta garnet på tillexempel Citymarket, om de har kvar det där?!

   Linda

 2. Hej! Tänkte ta tag i att lära mig sticka och virka nu igen. Sist jag gjort det var väl i lågstadiet eller kanske högstadiet :) har sett på lite olika böcker, men undrade om du har något bra tips på böcker för nybörjare, både att virka och sticka? där man förklarar hur man gör och hur man läser mönster (det har jag aldrig gjort förr) :)

  – Vincents mamma

  1. Du får komma hit så ska jag lära dig! 😉 Annars så har jag hört att många söker filmsnutar på youtube. Lär finnas MASSOR! En annan grej är kanske att man kunde söka efter någon nybörjarbok på biblioteket. Tyvärr har jag ingen titel att ge dej, men rimligtvis borde det finnas.
   Eller kanske du har någon annan, mommo eller fammo eller så, som kunde sitta bredvid dig och visa. Lättare att ha någon att fråga av då man startar! Eller så kommer du hit, som sagt! 😉

  2. Ja på YouTube finns det säkert! Ska ta och inskaffa stickor och virknålar och prova på lite, sen tar jag gärna upp på ditt erbjudande ;):) (heter det ens så? :) lite trött och slö… :))

   – Vincents mamma

Comments are closed.