Okategoriserade

Hej tisdag!

Påskhelgen är förbi och vardagen är här igen. Det gick alltså att fira påsken hemma.

 Igår hade vi Marica med familj på besök. Så trevligt så! Marica har startat en ny inrednings-/retroblogg som ni absolut ska kika in på! Hon har inte skrivit så många inlägg ännu, och jag känner redan att jag blir glad av den!

 Idag fyller den yngre bonusdottern 13 år, stort grattis på din dag, världens bästa Mirjam! I helgen blir det kalas. 13-års kalas, fattar inte vart tiden rusar iväg. Borde alltså överväga att dra igång bullabaket. Sen har vi också Mollys dop på kommande snart, så det ska vara en hel del gott att bjuda på i närmaste framtiden. Och en hel del att planera. Hur jag ska kunna planera något alls är ett stort mysterium, jag är mera tankspridd än vanligt nu för tiden. Amningshjärna kallad det visst?! Heh.

Och några instagrambilder från köket. Ni som inte följer Lindaslantliga på instagram eller facebook missar ju helt enkelt så mycket!

Sen glömmer ni väl heller inte att delta i utlottningen om teaterbiljetterna!

12 Comments