Hej tisdag!

Påskhelgen är förbi och vardagen är här igen. Det gick alltså att fira påsken hemma.

 Igår hade vi Marica med familj på besök. Så trevligt så! Marica har startat en ny inrednings-/retroblogg som ni absolut ska kika in på! Hon har inte skrivit så många inlägg ännu, och jag känner redan att jag blir glad av den!

 Idag fyller den yngre bonusdottern 13 år, stort grattis på din dag, världens bästa Mirjam! I helgen blir det kalas. 13-års kalas, fattar inte vart tiden rusar iväg. Borde alltså överväga att dra igång bullabaket. Sen har vi också Mollys dop på kommande snart, så det ska vara en hel del gott att bjuda på i närmaste framtiden. Och en hel del att planera. Hur jag ska kunna planera något alls är ett stort mysterium, jag är mera tankspridd än vanligt nu för tiden. Amningshjärna kallad det visst?! Heh.

Och några instagrambilder från köket. Ni som inte följer Lindaslantliga på instagram eller facebook missar ju helt enkelt så mycket!

Sen glömmer ni väl heller inte att delta i utlottningen om teaterbiljetterna!

12 comments

  1. Jaa-a du, tänk att våra döttrar redan är så stora att de blivit och blir döpta, tiden har gått snabbt, tycker att vi just var på föräldraförberedelse :) Vilket vackert hem ni har och detdär med amningshjärna känner man ju igen 😉

    1. Ja, tiden går nog så himla snabbt nu! Helt otroligt! Inte länge sen vi satt där med våra stora magar och åt smörgåsar! 😉
      Undrar när det ska bli nå mammabarn-grupp, sku vara roligt att träffas!:)

  2. Tack för kaffet, tack för länken och framför allt, tack för att jag fick mysa med och dofta på en liten söt bebis, för hjälp så gullig hon var.

Comments are closed.