Bråda tider.

Nu är det bråda tider i tomtens verkstad. En hel del som borde bli färdigt ännu innan julafton. Kan låta stressigt för många, men ska jag vara riktigt ärlig så ger det mig faktiskt julstämning. Det ska vara lite bråda tider innan julafton, annars känns det fel.
Och så kan jag bara konstatera det fakta, att blir jag färdig med allt jag tänkt tillverka några dagar innan julafton, så tänker jag att då hinner jag ännu med ett par sockor, eller ett par vantar. Så i princip är det omöjligt för mig att bli klar med allt, för det finns alltid lite till på listan!

Här ser ni vad som påbörjades i morse i tomteverkstaden. Och snart är det färdigt!
Och min väldigt effektiva medhjälpare..

Annars är jullimporna bakade, de flesta julklappar inhandlade och inslagna. Granen är hämtad och väntar på att få komma in. Städningen kommer inte att bli så överväldigande i år, men tillräckligt för att man ska känna den inre julefriden. Och ikväll ska vi på yngre bonusdotterns julfest. Dessutom faller snöflingor ner utanför fönstren, och julmusiken ljuder högt. Snart är det nog jul gott folk!

4 comments

  1. Det låter som du har en härlig inställning till tillvaron just nu :-) Ska försökas inspireras av den och känna lite lugn i kaoset som råder 😉

  2. Å jag längtar så till jullovet med sovmorgon, eld i spisen och pyjamas halva dagen. Massor med choklad och glögg och så lite handarbete i soffan :) snaaart…

Comments are closed.