Okategoriserade

Reportage dagen!

Vilken dag!
Jag som varit så nervös, vet nu att det varit helt onödigt! Kamomilla är precis så härlig som jag kunde önska, och inget att vara rädd för!

Dagen har varit rolig, spännande, varm och svettig. Termometern har skjutit i höjden av alla plusgrader, och vi har pustat och stönat! Men ack så rolig det har varit! Vi har skrattat så tårarna trillat ner för kinderna, och riktigt på riktigt haft en härlig dag!

Dagen som började bra, slutade om möjligt ännu bättre, med champagne och jordgubbar!Vill ni se maken och flera bekanta ansikten tycker jag att ni ska kika in hos Kamomilla!

3 Comments

  • Juanita

    Härligt att det blev en fin dag! Ja Kamomilla är en härlig person o du har ett underbart vackert hem! Blir säkert ett toppenreportage! 🙂 Här hos dig kommer jag att kika in flere gånger! Å lite skoj är det att av Kamomilla hörde att du bor i byn där min make växt upp o där vi tillbringat många dagar 🙂