Okategoriserade

Dan före dan före dopparedan!

Nu har vi julfestat färdigt för detta år! Jag har handlat färdigt, allt som handlas skall. Granen står så grön och grann i stugan, och väntar på att kläs av barnaskaran som anländer imorgon!


-25 grader ute, men själv har jag lite förhöjd kroppstemperatur. Snyter min näsa tusen gånger i minuten och hör ingenting. Har inte varit flunssig på fleeeeera månader, medan alla andra fått sin beskärda del. Men, som kommunal anställd planerar man ju självklart in sina sjukdagar till semestern.
Så nu har jag tagit en liten konjak, för det får man göra när man e krasslig på semestern, och ska krypa i säng och hoppas på det bästa! Imorgon ska orken räcka till att paketera jättemånga julklappar, koka knäck, städa städa städa, och färdigställa en julklapp..